eCommerce webbutveckling


KOMPETENT EKOMMERCE WEBUTVECKLING


vConnect har många års erfarenhet av utveckling av e-handelsprojekt och kan hjälpa dig att starta en helt ny webbutik eller expandera, optimera och driva en existerande webbshop.


Vi har stor erfarenhet av utveckling i följande e-handelsplattformar:  • PrestaShop

  • WooCommerce

  • OpenCart

  • Magento (läs mer här)


Våra utvecklare är eCommerce-specialister (vi har 14 certifierade Magento-utvecklare), och vi har ett kontinuerligt fokus på kvalitet, vilket gör oss till en kompetent utvecklingspartner för ditt e-handelsprojekt.
Utöver generell drift och underhåll av webbshops har vi också erfarenhet av uppgradering och optimering av webbshopar, utveckling av anpassade moduler och expansion till nya marknader (t ex Sverige, Norge och Tyskland). Alla projekt hanteras av en svensktalande projektledare och allt är testat och kvalitetssäkrat innan vi levererar det till våra kunder.


Vi använder versionskontrollsystemet GIT, så dina koder och versioner kontrolleras alltid, även när fler utvecklare arbetar på ditt projekt samtidigt.


Vårt standardpris är 1040,00 SEK per timme. För större projekt och SLA-avtal (fast månatligt antal supporttimmar) kan timpriset förhandlas fram.
PROJEKTLEDNING


Vi är ett fullservice IT-hus, vilket innebär att vi har alla resurser internt på vårt eget kontor.


"FULL SERVICE" IT HUS


Vi är ett fullservice IT-hus, vilket innebär att vi har alla nödvändiga resurser internt på vårt eget kontor.


Vi kan hantera alla uppgifter i en webbutvecklingsprocess, allt från design och annat grafiskt arbete till kvalitetssäkring, och självklart skriva kod i:  • HTML5

  • CSS3

  • Javascript

  • PHP


Vi har vår egen serveradministratör som underhåller och övervakar våra kunders dedikerade servrar och andra hosting. Vi erbjuder inte hosting men hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för dem, enligt deras behov och budget - se mer här.Bilder

Pris

Per timme

Från

1 040,00 kr

Kompatibel med is same:

"

Vad våra kunder säger

Kontakta oss

* Obligatoriska fält