ErgoPartner

Om ErgoPartner

ErgoPartner.dk är Danmarks största specialistföretag inom ergonomisk optimering av kontoret, med mer än 15 års erfarenhet inom området. Deras arbete är att sälja ergonomiska produkter och därmed göra hundratals jobb ergonomiskt godkända.

Om Vårt Arbete För ErgoPartner

Detta är en Magento webshop med krävande ’’bundle’’ produktuppsättning. Webbplatsen använder Clerks sökmotor som har intelligent innehålls sortering. Utöver vår dagliga drift och underhåll har vi också utvecklat en speciell frontend modul, genom vilken du kan ansluta till relevanta artiklar, videoklipp och presentera och marknadsför lämpliga produkter från butiken.

  • Webbplatsoptimering
  • Visuell Utveckling
  • Design
  • Speciellt Utvecklade Moduler
  • Avancerad Sökning
  • Dagligt Stöd
  • Teknisk Konceptutveckling
"

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Vi valde att börja arbeta med vConnect eftersom vi behövde en mer flexibel partner än de vi haft tidigare. Det har visat sig vara en bra förändring. Det är lätt att jobba med Melissa och Thomas. De är båda mycket erfarna inom Magento, som vi jobbar med, och har en bra förståelse för utmaningarna vi har som webbshopägare. Om det finns saker som de inte vet, hittar de snabbt svar bland sina erfarna programmerare och medarbetare. Det finns kontroll över vad timmarna används för, och det ger en känsla av säkerhet när man skapar nya ärenden. Melissa är bra på att kontrollera våra ärenden. Om ett samtal till våra tredje partspartners krävs hanterar hon med glädje denna dialog också. Det är en riktigt bra hjälp. Något som är viktigt för oss när vi väljer våra partners är att de är proaktiva. Även här är vConnect bra på att se saker som kan optimeras och kommer fram med förslag till det. Vi är mycket nöjda med samarbetet med vConnect.

Suzanne Olsen - Web ansvarig, Ergopartner.dk