Magento Support


PROFESSIONELL KUNDTJÄNST FÖR DIN MAGENTO WEBSHOP


Oavsett om du har utvecklat din Magento webshop hos oss eller på ett annat IT-hus, är vi alltid öppna att erbjuda dig ett Magento support SLA-avtal.


Våra SLA-avtal (Service Level Agreement med ett fast månatligt antal timmar) startar från 20 timmar i månaden, men ibland stöder vi kunderna i regelbunden timmeavräkning. Med ett SLA-avtal får du:  • Fakturering per startat kvartal istället för per timme

  • Lägre timpris

  • Prioritet i vår produktion (max 3 dagars reaktionstid)

  • Tillgång till vårt projektledningssystem JIRA


Utöver den vanliga driften och underhållet av Magento webbshops har vi stor erfarenhet av uppgradering och omskrivning av Magento webbshop, utveckling av anpassade moduler, skapande av nya storefronts / webbplatser i Magento när du vill expandera till nya marknader (t.ex. Sverige, Norge och Tyskland) och optimering av både enkla och komplexa Magento-webbshops (både när det gäller snabbhet och hur det går i viktiga tester). Dessutom är vi experter inom transport och leveransmetoder av en webbshop. Vi arbetar ofta nära våra SLA-kunders SEO-företag, så vi ser till att deras idéer implementeras på rätt sätt i din webbshop.
Som SLA-kund har du tillgång till följande resurser och kompetenser:  • Allmän IT-rådgivning

  • Kodarbete (HTML, CSS, Javascript, PHP)

  • Enkelt grafiskt arbete och bildoptimering

  • Hjälp med att lägga till statiskt innehåll och generellt skrivarbete
SVENSKTALANDE PROJEKTLEDARE


Alla supportuppgifter skapas och läggs till i vårt projektledningssystem JIRA, där du kommer att kunna följa utvecklingsprocessen. Vi kan uppskatta tiden en större uppgift skulle ta innan jobbet på den börjar, så alla vet vad de kan förvänta sig. Regelbundna statusmöten mellan dig och din tilldelade projektledare ger dig en fullständig översikt över de pågående ärenden.


Vi kvalitetssäkrar alla supportuppgifter innan vi laddar upp till din live webbplats


MAGENTO CERTIFIERADE UTVECKLARE


Under de senaste 5 åren har vi strävat efter att rekrytera våra medarbetare som är experter i Magentos spännande universum, vilket hittills har resulterat i 14 Certifierade Magento utvecklare. Vårt mål är givetvis att alla våra utvecklare får denna certifiering som kvalitetsstämpel, eftersom det är en kvalitetsförsäkring för våra kunder.


Det innebär också att det alltid kommer att finnas Magento-certifierade utvecklare i ditt Magento supportteam.


”Full service” IT hus


Vi är ett fullservice IT-hus, vilket innebär att vi har alla nödvändiga resurser internt på vårt kontor.


På det sättet ser vi till att kvaliteten vi levererar alltid är toppklassig och att vi kan reagera snabbt och leverera i tid.


Vi har vår egen serveradministratör som underhåller och övervakar våra kunders dedikerade servrar och andra hosting. Vi erbjuder inte hosting men hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för dem, enligt deras behov och budget - se mer här.


Du kanske också är intresserad av att läsa om vår service Magento Webshop.


Om du är intresserad av andra eCommerce CMS-system än Magento, kanske du vill läsa om vår eCommerce webbutveckling.
Bilder

Pris

Per timme

Från

900,00 kr

Kompatibel med is same:

"

Vad våra kunder säger

Kontakta oss

* Obligatoriska fält