Magento webshop


MAGENTO WEBSHOP FRÅN A TO Z


Behöver du en ny Magento webbshop? Då är vConnect det rätta IT-huset för dig. Under de senaste 5 åren har vi levererat många framgångsrika Magento lösningar, som du kan se en del av på vår hemsida.


Vi skapar webbshops från A-Z, vilket innebär att vi deltar i alla faser av ditt webbshop-projekt:  • Planering och brainstorming

  • Design och / eller visuell utveckling

  • Genomförande av funktioner

  • Test och kvalitetssäkring


Vi brukar rekommendera att börja med Magentos responsiva RWD-tema, men om budgeten inte är tillräckligt sto, så är vi inte emot att använda ett redan stylat tema från en av de många som finns att köpa.


Du kan leverera en komplett design till oss eller vi kan hjälpa dig att designa din nya butik. Vi kan också ordna en designriktning tillsammans, och sedan anpassa detaljerna längs vägen i den visuella utvecklingen.


Vi vill gärna använda moduler från kända modulleverantörer för att uppnå önskad funktionalitet, men vi utvecklar även anpassade moduler för våra kunder, när vi tror det är den bästa lösningen.


Oavsett om vi utvecklar moduler och funktioner eller ändrar befintliga moduler och funktioner använder vi alltid Magento "bästa praxis" för att få de bästa resultaten och undvika prestanda och kompatibilitetsproblem i framtiden.


Vi använder versionskontrollsystemet Git, så dina koder och versioner kontrolleras alltid, även när fler utvecklare arbetar på ditt projekt samtidigt.
SVENSKTALANDE PROJEKTLEDARE


Projektet delas upp i faser och specifika ärenden som kommer att läggas till vårt projektledningssystem JIRA, där du kommer att kunna följa utvecklingsprocessen. Här samlar vi också alla kommentarer och information. Regelbundna statusmöten mellan dig och din tilldelade projektledare ger dig en fullständig översikt över framstegen och eventuella problem som har uppstått under vägen, samt våra lösningar för dessa.


MAGENTO certifierad


Under de senaste 5 åren har vi strävat efter att rekrytera våra medarbetare som är experter i Magentos spännande universum, vilket hittills har resulterat i 14 Certifierade Magento utvecklare. Vårt mål är givetvis att alla våra utvecklare får denna certifiering som kvalitetsstämpel, eftersom det är en kvalitetsförsäkring för våra kunder.


Det innebär också att det alltid kommer att finnas Magento-certifierade utvecklare i ditt Magento projekt.


"FULL SERVICE" IT HUS


Vi är ett fullservice IT-hus, vilket innebär att vi har alla nödvändiga resurser internt på vårt kontor.


På den måde sikrer vi, at den kvalitet vi leverer altid er i top, og at vi kan reagere hurtigt og levere til tiden.


Vi har vår egen serveradministratör som underhåller och övervakar våra kunders dedikerade servrar och andra hosting. Vi erbjuder inte hosting men hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för dem, enligt deras behov och budget - se mer här.


Du kanske också är intresserad av att läsa om vår service Magento Support.


Om du är intresserad av andra eCommerce CMS-system än Magento, kanske du vill läsa om vår service eCommerce webbutveckling.
Bilder

Pris

Från

65 000,00 kr

Kompatibel med is same:

"

Vad våra kunder säger

Kontakta oss

* Obligatoriska fält