Kundfall

Sharkgaming

Om Vårt Arbete För Sharkgaming

Med specialkonfigurerade datorer, som används av de bästa e-spelarna i världen, ställer deras Magento Shop också höga krav. Behovet av att kunna anpassa datorkonfigurationer online och med en komplicerad logik om återförsäljning, har denna sida varit en krävande uppgift. Butiken använder också enormt detaljerad och tung grafik i form av bilder och video, programmerad i HTML5 och CSS3. Med särskild belastning på BlackFriday, CyberSunday etc. har vi fått uppgiften att sätta upp och underhålla en avancerad multiserverlösning med flera frontendservrar och loadballance server.

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk är leverantören av de bästa spelsystemen. De producerar några av de vildaste systemen på marknaden, med anställda som är experter på sina områden. De har gått från att vara ett litet "lägenhetsprojekt" till ett högkvarter på 450 kvadratmeter och över 20 anställda.

Coolkondom

Om Vårt Arbete För Coolkondom

Coolkondoms webbshop har varit med oss i många år och har genomgått många olika redesigns genom åren. Webbplatsen använder olika sök- och intelligenta system för visning av innehåll. Den danska sidan använder Clerk, den svenska använder InstantSearch +, planen är att genomföra en avancerad integration av Mirasvit Sphinx Search Ultimate våren 2018, som kommer att ersätta de två ovan. Det har använts många resurser för optimering av butikens sökmotor, från kundens sida samt vi har gjort en del externa ’’feeds’’ och kampanjer.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk är en webbshop som säljer ett brett utbud av kondomer. Eftersom många tycker att det är pinsamt att köpa kondomer i fysiska butiker, har de hittat en lösning på detta och säljer därför kondomer online.

Apair

Om Vårt Arbete För Apair

Magento-butiken är helt integrerad med DdD POS-systemet och använder detta för centraliserad lagerhantering. Förutom att vara en kund med höga krav på grafisk design, har butiken många spännande moduler för sin checkout och frakthanteringen. Många resurser har använts på sökmotoroptimeringssidan i nära samarbete med kundens SEO-agentur. Vi har också satt upp och står för daglig underhåll av den dedikerade Hetzner-servern som butiken använder för hosting.

Om Apair

Apair.dk är en modebutik online med 50 000 SKU-nummer och fysiska butiker distribuerade över hela landet. De säljer lyxmärken i den högsta delen av modebranschen, gjorda av världens bästa designers och hantverkare.