Kundfall

Carlab

Om Vårt Arbete För Carlab

En webbshop med cirka en halv miljon SKU är en krävande uppgift även för det bästa Magento-huset. Samarbetet med Carlab består mycket av en balans mellan utforskande utveckling, stora import / objektsynkroniseringsuppgifter, övergripande underhåll och optimering av webbplatsen. Magentos komplexa inställningar innehåller funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindexing och cache etc. En av Hetzners största dedikerade servrar är används för webbplatsen. Vi har hjälpt kunden med installation, optimering och vi ansvarar för daglig övervakning och underhåll av servern.

Om Carlab

Carlab.dk är en webbshop som säljer bilutrustning. Du kan köpa allt från reservdelar till bilvård. Carlab arbetar på så sätt att du kan ange din skylt, ditt bilmärke och modell och sedan presenteras alla produkter som passar din bil.

Coolkondom

Om Vårt Arbete För Coolkondom

Coolkondoms webbshop har varit med oss i många år och har genomgått många olika redesigns genom åren. Webbplatsen använder olika sök- och intelligenta system för visning av innehåll. Den danska sidan använder Clerk, den svenska använder InstantSearch +, planen är att genomföra en avancerad integration av Mirasvit Sphinx Search Ultimate våren 2018, som kommer att ersätta de två ovan. Det har använts många resurser för optimering av butikens sökmotor, från kundens sida samt vi har gjort en del externa ’’feeds’’ och kampanjer.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk är en webbshop som säljer ett brett utbud av kondomer. Eftersom många tycker att det är pinsamt att köpa kondomer i fysiska butiker, har de hittat en lösning på detta och säljer därför kondomer online.

Apair

Om Vårt Arbete För Apair

Magento-butiken är helt integrerad med DdD POS-systemet och använder detta för centraliserad lagerhantering. Förutom att vara en kund med höga krav på grafisk design, har butiken många spännande moduler för sin checkout och frakthanteringen. Många resurser har använts på sökmotoroptimeringssidan i nära samarbete med kundens SEO-agentur. Vi har också satt upp och står för daglig underhåll av den dedikerade Hetzner-servern som butiken använder för hosting.

Om Apair

Apair.dk är en modebutik online med 50 000 SKU-nummer och fysiska butiker distribuerade över hela landet. De säljer lyxmärken i den högsta delen av modebranschen, gjorda av världens bästa designers och hantverkare.