Kundfall

Carlab

Om Vårt Arbete För Carlab

En webbshop med cirka en halv miljon SKU är en krävande uppgift även för det bästa Magento-huset. Samarbetet med Carlab består mycket av en balans mellan utforskande utveckling, stora import / objektsynkroniseringsuppgifter, övergripande underhåll och optimering av webbplatsen. Magentos komplexa inställningar innehåller funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindexing och cache etc. En av Hetzners största dedikerade servrar är används för webbplatsen. Vi har hjälpt kunden med installation, optimering och vi ansvarar för daglig övervakning och underhåll av servern.

Om Carlab

Carlab.dk är en webbshop som säljer bilutrustning. Du kan köpa allt från reservdelar till bilvård. Carlab arbetar på så sätt att du kan ange din skylt, ditt bilmärke och modell och sedan presenteras alla produkter som passar din bil.

ErgoPartner

Om Vårt Arbete För ErgoPartner

Detta är en Magento webshop med krävande ’’bundle’’ produktuppsättning. Webbplatsen använder Clerks sökmotor som har intelligent innehålls sortering. Utöver vår dagliga drift och underhåll har vi också utvecklat en speciell frontend modul, genom vilken du kan ansluta till relevanta artiklar, videoklipp och presentera och marknadsför lämpliga produkter från butiken.

Om ErgoPartner

ErgoPartner.dk är Danmarks största specialistföretag inom ergonomisk optimering av kontoret, med mer än 15 års erfarenhet inom området. Deras arbete är att sälja ergonomiska produkter och därmed göra hundratals jobb ergonomiskt godkända.

Coolkondom

Om Vårt Arbete För Coolkondom

Coolkondoms webbshop har varit med oss i många år och har genomgått många olika redesigns genom åren. Webbplatsen använder olika sök- och intelligenta system för visning av innehåll. Den danska sidan använder Clerk, den svenska använder InstantSearch +, planen är att genomföra en avancerad integration av Mirasvit Sphinx Search Ultimate våren 2018, som kommer att ersätta de två ovan. Det har använts många resurser för optimering av butikens sökmotor, från kundens sida samt vi har gjort en del externa ’’feeds’’ och kampanjer.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk är en webbshop som säljer ett brett utbud av kondomer. Eftersom många tycker att det är pinsamt att köpa kondomer i fysiska butiker, har de hittat en lösning på detta och säljer därför kondomer online.

Greensquare

Om Vårt Arbete För Greensquare

Vi utförde en full redesign av Magento-butiken i nära samarbete med kundens webbdesigner. En intelligent innehållsvy skapades baserat på sessioner och cookies, vilket innebär att besökare presenteras med nytt innehåll varje gång de besöker sidan. Dessutom är butiken integrerad med kundens postsystem Campaign Monitor.

Om Greensquare

Green Square Köpenhamn är en webbshop som säljer antikviteter, som också har en utställningslokal där deras möbler presenteras. Inledningsvis sålde de främst till danska och tyska kunder, men har gradvis blivit mer internationella och har nu en växande internationell kundbas.

Tinymobilerobots

Vad vi har gjort för Tinymobilerobots

Vi har skapat TinyMobileRobots B2B-hemsida i Wordpress. TinyMobileRobots ville ha en sida där de kan presentera sina produkter på bästa möjliga sätt. Vi valde WP-tema noggrant i samarbete med Bertel från TinyMobileRobots, med betoning på enkel design. Dessutom implementerade vi Cookiebot. Vi hjälpte också till med valet av server som skulle vara bäst och optimal för webbplatsens behov.

Om TinyMobileRobots

Tinymobilerobots.com är ett företag som specialiserar sig i hög precision, pålitliga utomhusrobotar som gör markeringar på till ex fotbollsplaner. De är specialiserade på markeringslinjer med stor precision i en utomhusmiljö.