Kundfall

Kaffekapslen

Om Vårt Arbete För Kaffekapslen

Genom ett välfungerande samarbete över 4 år har vi utvecklat och optimerat Kaffekapsbels Magento webbshop på många fronter. Förutom att vi startade webbplatsen i många europeiska länder har vi implementerat Embedded ERP och varit ansvariga för företagets expansion av modulen. Hela webbplatsen har också gjort en 100% anpassad kundvagn och kassa som tar hänsyn till de säkerhetsaspekter och värden som kunden har önskat. Dessutom har vi gjort anpassad filtrering på kategorisidorna, med redigerbara ikoner och dynamisk titel och implementerat Mirasvit spinx Search Ultimate Extension. Webbplatsen har genomgått en stor optimering av frontenend, databasen samt på servernivå. Detta har resulterat i mycket fina resultat på t.ex. GT Matrix, som vi är mycket stolta över. Speciellt FirstLoad resultat på ca. 80-100ms där målet var att nå under 200ms som Google rekommenderar.

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk är Nordens största kaffekapselleverantör och har levererat mer än 50.000.000 kapslar i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Allt började i ett litet lager, men nu har deras lager dubblat sin storlek, och år 2016 fick de Gazelle-priset.

Carlab

Om Vårt Arbete För Carlab

En webbshop med cirka en halv miljon SKU är en krävande uppgift även för det bästa Magento-huset. Samarbetet med Carlab består mycket av en balans mellan utforskande utveckling, stora import / objektsynkroniseringsuppgifter, övergripande underhåll och optimering av webbplatsen. Magentos komplexa inställningar innehåller funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindexing och cache etc. En av Hetzners största dedikerade servrar är används för webbplatsen. Vi har hjälpt kunden med installation, optimering och vi ansvarar för daglig övervakning och underhåll av servern.

Om Carlab

Carlab.dk är en webbshop som säljer bilutrustning. Du kan köpa allt från reservdelar till bilvård. Carlab arbetar på så sätt att du kan ange din skylt, ditt bilmärke och modell och sedan presenteras alla produkter som passar din bil.

Sharkgaming

Om Vårt Arbete För Sharkgaming

Med specialkonfigurerade datorer, som används av de bästa e-spelarna i världen, ställer deras Magento Shop också höga krav. Behovet av att kunna anpassa datorkonfigurationer online och med en komplicerad logik om återförsäljning, har denna sida varit en krävande uppgift. Butiken använder också enormt detaljerad och tung grafik i form av bilder och video, programmerad i HTML5 och CSS3. Med särskild belastning på BlackFriday, CyberSunday etc. har vi fått uppgiften att sätta upp och underhålla en avancerad multiserverlösning med flera frontendservrar och loadballance server.

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk är leverantören av de bästa spelsystemen. De producerar några av de vildaste systemen på marknaden, med anställda som är experter på sina områden. De har gått från att vara ett litet "lägenhetsprojekt" till ett högkvarter på 450 kvadratmeter och över 20 anställda.

Apair

Om Vårt Arbete För Apair

Magento-butiken är helt integrerad med DdD POS-systemet och använder detta för centraliserad lagerhantering. Förutom att vara en kund med höga krav på grafisk design, har butiken många spännande moduler för sin checkout och frakthanteringen. Många resurser har använts på sökmotoroptimeringssidan i nära samarbete med kundens SEO-agentur. Vi har också satt upp och står för daglig underhåll av den dedikerade Hetzner-servern som butiken använder för hosting.

Om Apair

Apair.dk är en modebutik online med 50 000 SKU-nummer och fysiska butiker distribuerade över hela landet. De säljer lyxmärken i den högsta delen av modebranschen, gjorda av världens bästa designers och hantverkare.

ChrisCopenhagen

OM VÅRT ARBETE FÖR ChrisCopenhagen.com

ChrisCopenhagen är en webbshop som säljer kvalitetsklockor via sin Magento hemsida som vConnet har utvecklat tillsammans med kunden. Med cirka 5000 klockor är underhåll en viktig faktor för webbutiken. vConnect har hjälpt till med den dagliga supporten och webbplatsen har varit stabil och snabb. vConnect har också samarbetat med ChrisCopenhagen på att skapa en mobilvänlig webbshop som garanterar en bra kundupplevelse.

Om Chris Copenhagen

ChrisCopenhagen.com är en webbshop som säljer kvalitetsklockor runt om i världen. Deras filosofi är att deras klockor ska vara vackert hantverk som kunderna kan stolt bära på sig. ChrisCopenhagen säljer sina klockor både online och även i fysiska butiker i Danmark.