Kundfall

Kaffekapslen

Om Vårt Arbete För Kaffekapslen

Genom ett välfungerande samarbete över 4 år har vi utvecklat och optimerat Kaffekapsbels Magento webbshop på många fronter. Förutom att vi startade webbplatsen i många europeiska länder har vi implementerat Embedded ERP och varit ansvariga för företagets expansion av modulen. Hela webbplatsen har också gjort en 100% anpassad kundvagn och kassa som tar hänsyn till de säkerhetsaspekter och värden som kunden har önskat. Dessutom har vi gjort anpassad filtrering på kategorisidorna, med redigerbara ikoner och dynamisk titel och implementerat Mirasvit spinx Search Ultimate Extension. Webbplatsen har genomgått en stor optimering av frontenend, databasen samt på servernivå. Detta har resulterat i mycket fina resultat på t.ex. GT Matrix, som vi är mycket stolta över. Speciellt FirstLoad resultat på ca. 80-100ms där målet var att nå under 200ms som Google rekommenderar.

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk är Nordens största kaffekapselleverantör och har levererat mer än 50.000.000 kapslar i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Allt började i ett litet lager, men nu har deras lager dubblat sin storlek, och år 2016 fick de Gazelle-priset.

Sharkgaming

Om Vårt Arbete För Sharkgaming

Med specialkonfigurerade datorer, som används av de bästa e-spelarna i världen, ställer deras Magento Shop också höga krav. Behovet av att kunna anpassa datorkonfigurationer online och med en komplicerad logik om återförsäljning, har denna sida varit en krävande uppgift. Butiken använder också enormt detaljerad och tung grafik i form av bilder och video, programmerad i HTML5 och CSS3. Med särskild belastning på BlackFriday, CyberSunday etc. har vi fått uppgiften att sätta upp och underhålla en avancerad multiserverlösning med flera frontendservrar och loadballance server.

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk är leverantören av de bästa spelsystemen. De producerar några av de vildaste systemen på marknaden, med anställda som är experter på sina områden. De har gått från att vara ett litet "lägenhetsprojekt" till ett högkvarter på 450 kvadratmeter och över 20 anställda.

Greensquare

Om Vårt Arbete För Greensquare

Vi utförde en full redesign av Magento-butiken i nära samarbete med kundens webbdesigner. En intelligent innehållsvy skapades baserat på sessioner och cookies, vilket innebär att besökare presenteras med nytt innehåll varje gång de besöker sidan. Dessutom är butiken integrerad med kundens postsystem Campaign Monitor.

Om Greensquare

Green Square Köpenhamn är en webbshop som säljer antikviteter, som också har en utställningslokal där deras möbler presenteras. Inledningsvis sålde de främst till danska och tyska kunder, men har gradvis blivit mer internationella och har nu en växande internationell kundbas.

Forsyning Helsingør

Om Vårt Arbete För Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør säljer elprodukter till kunder genom sin Magento-butik. vConnect ansvarar för webbshopens utveckling. Detta inkluderar en speciell kalkylator, som kunderna kan enkelt använda för att hitta vilken produkt som passar bäst i hushållet. Utöver den dagliga driften och underhållet av webbshopen har vConnect också skapat en PDF-lösning så att kunderna som inte har e-post kan få elektricitetsavtal via posten. Samarbete med Forsyning Helsingør har varit en ny värld för båda parter. Vconnect har skaffat erfarenhet av en ny bransch, och Forsyning Helsingør har lärt sig att arbeta med webbshops.

Om Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør ser till att "vardagen för familjen Helsingør rullar på", när vi levererar el, vatten och värme, och ser till att avfall och avlopp är borta.

ChrisCopenhagen

OM VÅRT ARBETE FÖR ChrisCopenhagen.com

ChrisCopenhagen är en webbshop som säljer kvalitetsklockor via sin Magento hemsida som vConnet har utvecklat tillsammans med kunden. Med cirka 5000 klockor är underhåll en viktig faktor för webbutiken. vConnect har hjälpt till med den dagliga supporten och webbplatsen har varit stabil och snabb. vConnect har också samarbetat med ChrisCopenhagen på att skapa en mobilvänlig webbshop som garanterar en bra kundupplevelse.

Om Chris Copenhagen

ChrisCopenhagen.com är en webbshop som säljer kvalitetsklockor runt om i världen. Deras filosofi är att deras klockor ska vara vackert hantverk som kunderna kan stolt bära på sig. ChrisCopenhagen säljer sina klockor både online och även i fysiska butiker i Danmark.