Kundfall

Kaffekapslen

Om Vårt Arbete För Kaffekapslen

Genom ett välfungerande samarbete över 4 år har vi utvecklat och optimerat Kaffekapsbels Magento webbshop på många fronter. Förutom att vi startade webbplatsen i många europeiska länder har vi implementerat Embedded ERP och varit ansvariga för företagets expansion av modulen. Hela webbplatsen har också gjort en 100% anpassad kundvagn och kassa som tar hänsyn till de säkerhetsaspekter och värden som kunden har önskat. Dessutom har vi gjort anpassad filtrering på kategorisidorna, med redigerbara ikoner och dynamisk titel och implementerat Mirasvit spinx Search Ultimate Extension. Webbplatsen har genomgått en stor optimering av frontenend, databasen samt på servernivå. Detta har resulterat i mycket fina resultat på t.ex. GT Matrix, som vi är mycket stolta över. Speciellt FirstLoad resultat på ca. 80-100ms där målet var att nå under 200ms som Google rekommenderar.

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk är Nordens största kaffekapselleverantör och har levererat mer än 50.000.000 kapslar i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Allt började i ett litet lager, men nu har deras lager dubblat sin storlek, och år 2016 fick de Gazelle-priset.

Carlab

Om Vårt Arbete För Carlab

En webbshop med cirka en halv miljon SKU är en krävande uppgift även för det bästa Magento-huset. Samarbetet med Carlab består mycket av en balans mellan utforskande utveckling, stora import / objektsynkroniseringsuppgifter, övergripande underhåll och optimering av webbplatsen. Magentos komplexa inställningar innehåller funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindexing och cache etc. En av Hetzners största dedikerade servrar är används för webbplatsen. Vi har hjälpt kunden med installation, optimering och vi ansvarar för daglig övervakning och underhåll av servern.

Om Carlab

Carlab.dk är en webbshop som säljer bilutrustning. Du kan köpa allt från reservdelar till bilvård. Carlab arbetar på så sätt att du kan ange din skylt, ditt bilmärke och modell och sedan presenteras alla produkter som passar din bil.

ErgoPartner

Om Vårt Arbete För ErgoPartner

Detta är en Magento webshop med krävande ’’bundle’’ produktuppsättning. Webbplatsen använder Clerks sökmotor som har intelligent innehålls sortering. Utöver vår dagliga drift och underhåll har vi också utvecklat en speciell frontend modul, genom vilken du kan ansluta till relevanta artiklar, videoklipp och presentera och marknadsför lämpliga produkter från butiken.

Om ErgoPartner

ErgoPartner.dk är Danmarks största specialistföretag inom ergonomisk optimering av kontoret, med mer än 15 års erfarenhet inom området. Deras arbete är att sälja ergonomiska produkter och därmed göra hundratals jobb ergonomiskt godkända.

Sharkgaming

Om Vårt Arbete För Sharkgaming

Med specialkonfigurerade datorer, som används av de bästa e-spelarna i världen, ställer deras Magento Shop också höga krav. Behovet av att kunna anpassa datorkonfigurationer online och med en komplicerad logik om återförsäljning, har denna sida varit en krävande uppgift. Butiken använder också enormt detaljerad och tung grafik i form av bilder och video, programmerad i HTML5 och CSS3. Med särskild belastning på BlackFriday, CyberSunday etc. har vi fått uppgiften att sätta upp och underhålla en avancerad multiserverlösning med flera frontendservrar och loadballance server.

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk är leverantören av de bästa spelsystemen. De producerar några av de vildaste systemen på marknaden, med anställda som är experter på sina områden. De har gått från att vara ett litet "lägenhetsprojekt" till ett högkvarter på 450 kvadratmeter och över 20 anställda.

Coolkondom

Om Vårt Arbete För Coolkondom

Coolkondoms webbshop har varit med oss i många år och har genomgått många olika redesigns genom åren. Webbplatsen använder olika sök- och intelligenta system för visning av innehåll. Den danska sidan använder Clerk, den svenska använder InstantSearch +, planen är att genomföra en avancerad integration av Mirasvit Sphinx Search Ultimate våren 2018, som kommer att ersätta de två ovan. Det har använts många resurser för optimering av butikens sökmotor, från kundens sida samt vi har gjort en del externa ’’feeds’’ och kampanjer.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk är en webbshop som säljer ett brett utbud av kondomer. Eftersom många tycker att det är pinsamt att köpa kondomer i fysiska butiker, har de hittat en lösning på detta och säljer därför kondomer online.

Forsyning Helsingør

Om Vårt Arbete För Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør säljer elprodukter till kunder genom sin Magento-butik. vConnect ansvarar för webbshopens utveckling. Detta inkluderar en speciell kalkylator, som kunderna kan enkelt använda för att hitta vilken produkt som passar bäst i hushållet. Utöver den dagliga driften och underhållet av webbshopen har vConnect också skapat en PDF-lösning så att kunderna som inte har e-post kan få elektricitetsavtal via posten. Samarbete med Forsyning Helsingør har varit en ny värld för båda parter. Vconnect har skaffat erfarenhet av en ny bransch, och Forsyning Helsingør har lärt sig att arbeta med webbshops.

Om Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør ser till att "vardagen för familjen Helsingør rullar på", när vi levererar el, vatten och värme, och ser till att avfall och avlopp är borta.