Serveradministration

Överväger du att byta hosting? Lever din shared-hosting inte längre upp till dina förväntningar för hastighet, öppetider m.m.?


vConnect rådgiver dig gärna om flera olika möjligheter inom hosting, så du får den lösning som passar bäst till dina behov.


En dedikerad lösning betyder att du får en helt egen server, vilket kommer förbättra hastighet och öppetid på din webbshop.
Om du väljer, att en dedikerad lösning är det riktiga valet för din webbshop så kan vi hjälpa dig med uppsättning av servern, flyttning av din webbshop till den nya servern samt löpande underhåll av servern och dess mjukvaror.
En dedikerad lösning ger dig full säkerhet för att bara dina hemsidor har tillgång till resurskärnorna på servern. .
Utöver detta kan du vara säker på att det inte blir uppdateringar eller ändringar på servern utan dina beslut eller att du fått information om detta.

Skall du använda en mer sofistikerad lösning med flera frontend servrar, load – balance och liknande, ]ar det heller inte något problem, liksom vi också har ingående erfarenhet med cloud lösningar, f.eks. Amazons AWS och Microsoft Windows Azure.


Vi är inte en hosting verksamhet och garanterar därför inte öppetid, hastighet eller annat, vi är däremot din dedikerade webbadminstratör som du kan använda i det omlopp du önskar.


Bilder

Pris

för att konfigurera dedikerad server

6 500,00 kr

Kompatibel med is same:

"

Vad våra kunder säger

Kontakta oss

* Obligatoriska fält