Import/Export

I lager

FÖR EN TYPISK PRODUKT IMPORT 12 500,00 kr

vConnect har över de senaste år deltagit i ett stort antal import/export uppdrag samt synkronisering av inventering och beställning med 3. Parts system.


Det har givit oss den nödvändiga erfarenhet och resurs till att etablera denna nya service som vi menar, är den stora efterfrågan på marknaden idag.


Fler och fler webbshops använder helt eller delvis droppshipping, där de inte själva håller i den fysiska varan. När beställningarna kommer genom deras system blir de sänt vidare till de respektive producenterna, som efter detta står för leverans. Således ser vi fler och fler webbshops som använder delat lager eller lagerhotell där själva hanteringen av varorna samt uppdatering av lagerstatus inte görs av webbshopen själv.


De flest leverantörer och lagersystm erbjuder deras data till webbshops i CSV, XML eller realtime feed genom API eller webbservice, och det ger webbshops ett behov av att få detta importerat och underhålls i deras system butik.


På grund av vår stora erfarenhet med import/export project, startar vi inte helt från grunden med en ny uppgift, eftersom det alltid är något av sjävla “motorn” som kan återvinnas, och därför kan vi också erbjuda dig både professionel och god service till ett bra pris.

Import and export service for your webshop

Compatibility
Second Price Nej
Second Price Text Nej
Third Price Nej
Third Price Text Nej
Orderform
Price Per Unit FÖR EN TYPISK PRODUKT IMPORT
Discount price Nej
Product discount info Nej

Skriv din egen recension

Du recenserar:  Import/Export

Product tags:

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Kompatibel med:

Pris (inkl. installation):

FÖR EN TYPISK PRODUKT IMPORT 12 500,00 kr

Kontakta oss

* Obligatoriska fält

 

Ring oss

+46 101388892

 

Vår E-mail

kontakt@vconnect.se
 

Finn svar

 

Laddar...